Friday, February 9, 2007

Benaulium, Goa II

7. veebruar

Taas vahetame kylalistemaja.
Lahme rolleritega ringi soitma. NN kuurortist valjas peatab meid liikluspolitsei. Hindreku load neile ei kolba, et jah nendega saab igalpool mujal maailmas ringi soita, aga Indias ei saa. Samas pole meie uut tyypi lubadel ju ka sonagi inglise keelt. Siin nimelt kovad rollerid, peab A kat luba olema, st mina ei saagi juhtida.
Pole sellisest asjast varem kuulnud, et meie load polegi rahvusvahelised ja jaame endale kindlaks. Vajadusel oleks saatkonda ka helistanud.

Ytleme siis et me ei maksa siin tanaval kyll midagi, lahme siis aga jaoskonda avaldust kirjutama, kysisid 3000 Rs meilt tanaval. Lahemegi. Teel sinna peavad paluvad meil politseid kinni pidada, et noh ei peagi maksma, makske meile siinsamas 200 Rs. Ma vasta, et ei, politseijaoskonnas maksame.
Siis tahetakse rolleripabereid naha. Kysitakse palju me paevarendi eest maksame, ytlevad, et peab poole odavam olema, et votavad omaniku vastutusele ja lubavad meil minna.

Parast kohaliku onu kaest kuulsin, et tegelikult ametlik trahv lubadeta soidu eest poole vaiksem. Korruptsioon ja sullerlus lokkab. Tuleb olla alati ettevaatlik ja endale kindlaks jaada.

Louna ajal filmitakse meie uues kodutanavas miskit bollyvoodi filmi voi videot. Voimas .. :)


8. veebruar

Paev otsa rannas. Lained tana voimsamad kui siin iial nahtud. Harrastame laineharjal soitmist, kihvt. Nagu pesumasinas ja kui laine yle sinu keerab, anksa.


9. veebruar

Istume juba pool paeva niisama. Jah, istud, kookospalmid kiiguvad, oravad jooksevad ringi, vaatad elu. Jah, mitte midagi tegemisega on nii lihtne ara harjuda. Eestisse tagasitulles pean vahemalt nadal aklimatiseeruma, et yldse jaksaks liigutada.
Teeme edasisi rannuplaane, muidu jaamegi siia tukkuma.

5 comments:

aet said...

sri lankal pesitseme beruwela nimelises kohas,hotell riverina.tõmbame sinimustvalge masti juhuks kui tõesti sinna tulete. kuigi tundub kahtlane.13-15veb tolgendame erinevais paigus mööda saart.

Unknown said...

heh, lähete laikvorstideks veel kätte ära seal :)
Üldsegi pagana kahju, et ei märganud arvuti juures olla, kui sa MSN-i sattusid, pagana kahju...
Kuna meil siin vahepeal oli Metsporgandi 4. aastapäev, siis mõtlesin asju ajada nii, et äkki teeks va tähistamise u. kuuajalise nihkega, et sa ka saaks...vaatap. Ootan juba tagasi sind, muidu läheb igavaks kätte :)

Ingrit said...

Thx, et täna jälle mu unenäos olid:). Seekord panid maal kartuleid maha ja pärast lubasid muidugi Indiasse tagasi minna, kutsusid endale külla veel ja kuna mul plaanis kevadel puhkust võtta siis lubasin tulla ka :)...aga näe jälle oli see uni, aga sina olid niii ehtne oma päevitunud jumega.
Aga ikkagi on tore, peatse jälle kohtumiseni :)

Ingrit said...

Sõbrapäeva kallistused:)

Reet alias Uduvine said...

aet - ega me ikka tule, pilet maksab 14 000 ruupiat ja aega ka pole enam, lahme lihtsalt louna poole, Keralasse

vullakas - see oleks kena kyll aastapaeva koos koigi auvaarsete
asutajaliikmetega maha pidada

inx - vota heaks unenao eest ja toesti juba moptlen et see kaks kuud on liiga lyhike aeg et maailma naha ja end leida, siin olen kohanud lahedaid kujusid kes panevad ikka pool aastat voi terve aasta. aga india, vist mitte ... nepaal iga kell, juba sygisel tahaks sinna tagasi minna
NB aitahh, kallistused vastu